Theorieles bij Rijschool Buurman&Buurman

 

Bij Rijschool Buurman&Buurman kun je op 2 verschillende manieren je theorie doen.

Online theorie (I-Theorie)

Klassikale theorie (dmv een klassikale dag of avond cursus)

 

I-Theorie: een compleet online theoriepakket
Verkeersregels, gevaarherkenning en praktijkinstructies online bestuderen. iTheorie is een digitaal lesprogramma vol theorie en oefeningen voor het oefenen voor je theorie-examen bij het CBR. Dankzij de complete online theorieopleiding iTheorie is leren leerzaam én leuk! Het lespakket bestaat uit een online lesboek aangevuld met 100 geanimeerde lesfilms over gevaarherkenning, 60 instructiefilmpjes en maarliefst 50 theorie-examens die je kunt oefenen. Lekker thuis in je eigen tempo leren. Dat is iTheorie.

 

Online leren en oefenen voor je theorie-examen bij het CBR
De theorie leer je vanuit een digitaal lesboek. Heb je de informatie bestudeerd? Via de digitale toets kun je de opgedane kennis toetsen. Als je die toets hebt gehaald, mag je beginnen aan het volgende hoofdstuk. Denk je dat je alles onder de knie hebt? Dan mag je een proefexamen maken. En daarvoor geldt: hoe meer je hebt geleerd, hoe meer proefexamens je kunt maken. Want van alleen oefenexamens maken, slaag je niet voor je theorie-examen bij het CBR. Daarvoor zul je toch écht de theorie moeten doornemen. En daarbij helpt iTheorie je.

 

Instructiefilms over verkeersinzicht en gevaarherkenning
Omdat het theorie-examen van het CBR ook bestaat uit vragen over verkeersinzicht, leer je dankzij de 100 lesfilms verschillende gevaarsituaties te herkennen. En dankzij de 60 instructiefilms bereid je je helemaal voor op praktijksituaties. Dat is het nieuwe leren van iTheorie. Bestellen kan via de rijschool.

 

Klassikale Theorieles

Rijschool Buurman&Buurman biedt als een van de weinige rijscholen uit de regio klassikale theorieles aan. Bij deze complete klassikale theorieopleiding gebruiken wij een hypermodern systeem waarbij de leerling met een smartphone of tablet inlogt op een gesloten wifi verbinding en daarmee interactief deelneemt aan de les.


De complete theoriestof die benodigd is om het theorie-examen te behalen bestaat uit een dagcursus of een opleiding in meerdere avonden. Ook hebben leerlingen de gelegenheid om vragen te stellen over de theorie aan de instructeur. De theorielessen vinden plaats in Lemelerveld of Dalfsen.

We hebben een compleet pakket samengesteld met alle theorielessen, een theorieboek en 500 online oefenvragen voor thuis tegen een zeer scherp tarief.

  

AUTO

en aanhanger

MOTORFIETS

en bromfiets

VRACHTWAGEN

en code 95